SHOQATA SHQIPTARE E MINIFUTBOLLIT AMATOR

Non-Profit Organization in TIRANA
SHESHI WILSON, TIRANAOpening at 11:00 AM on MondayOpening at 11:00 AM tomorrowOpening at 11:00 AMOpen today until 3:00 PMSorry, we're closed
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.
Header image for the site

Updates

Posted on Nov 13, 2018

F.C. Julton regjistrohet per te marre pjese ne Kampionatin e Minifutbollit Amator 2018-2019

Posted on Jul 22, 2018

Ekipi i pare Kombetar i Minifutbollit Amator qe do te perfaqesoje Shqiperine ne Kampionatin Europian te Minifutbollit, Kiev, Ukraine, 12.08-18.08.2018


Rreth nesh

SHOQATA SHQIPTARE E MINIFUTBOLLIT AMATOR u themelua nga nje grup sportdashesish te apasionuar pas sportit te bukur te minifutbollit ose sic njihet ndryshe ne vendin tone, kalceto.
Ne Shtator 2017 Shoqata Shqiptare e Minifutbollit Amator paraqiti aplikimin per anetaresimin e Shqiperise ne Federaten Europiane te Minifutbollit dhe me 12 Gusht u pranua si vend me te drejta te plota ne EMF, Federaten Europiane te Minifutbollit dhe WMF, Federaten Boterore te Minifutbollit.
Deri me sot minifutbolli ka qene nje monopol i futbollit te salles dhe qindra mijera praktikues te minifutbollit nuk kane pasur mundesi te marrin pjese ne kompeticione te mirefillta qofte ne rang kombetar apo aq me teper ne ate nderkombetar.
SH.SH.M.A. i ka vene mision vetes ta ndryshoje kete realitet dhe tju mundesoje qindra mijera minifutbollisteve te perjetojne adrenalinen qe te transmeton konkurimi i ndershem dhe i forte ne nivel kombetar por dhe ne ate nderkombetar.
Shoqata Shqiptare e Minifutbollit Amator ka organizuar Kampionatin e pare Kombetar te Minifutbollit Amator dhe perzgjedhjen e lojtareve per Ekipin Kombetar, i cili perfaqesoi Shqiperine ne Kampionatin Europian, Euro 2018, 12-18 Gusht 2018, Kiev, Ukraine ku zume vendin e parafundit ne grup duke koleksionuar 1 fitore dhe 3 humbje.
Jane te mirepritur te gjithe ata qe deshirojne ti bashkohen rrugetimit qe kemi nisur.

EMF - http://eurominifootball.com/
WMF - http://www.minifootball.com/


Contact Us

Contact

Call now
  • 068 200 4488

Address

Get directions
SHESHI WILSON
TIRANA 1001
Albania

Business Hours

Mon:11:00 AM – 3:00 PM
Tue:11:00 AM – 3:00 PM
Wed:11:00 AM – 3:00 PM
Thu:11:00 AM – 3:00 PM
Fri:11:00 AM – 3:00 PM
Sat:Closed
Sun:Closed